Vi gir resultater, kvalitet, punktlighet og presisjon. Dette bidrar til salgsoppdrag for noen av Norges mektigste merkevarer. Over 20 års erfaring med gjennomføring av salgsaktiviteter gjør oss til et sikkert valg.

Tjenester

Etablerte systemer, gode prosesser og rutiner, bygger vi varige forhold med våre kunder.

Om oss

Nøkkelpersonell med bransjeerfaring fra 1994. Kvalitet, effektivitet og klare mål! Forretning er kontakt!

Kontakt oss

Vår visjon er fornøyde, bevisste og lojale kunder som vokser sammen med oss.

Jobb

Vi er åpen for søknader fra dyktige ledere, og talentfulle callcenter-medarbeidere.

 

;
;
;
;

KRAFT DIALOG AS

Kraft Dialog AS er en av regionens ledende leverandører av TM-tjenester til organisasjoner og næringslivet, lokalt og nasjonalt.

Vi gir resultater, kvalitet, punktlighet og presisjon. Dette bidrar til salgsoppdrag for noen av Norges mektigste merkevarer.

Over 20 års erfaring med gjennomføring av salgsaktiviteter gjør oss til et sikkert valg. Kvalitet, effektivitet og klare mål! Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og kvalitetssikre standarden på våre tjenester, både teknisk og etisk.

Et av Kraft Dialog AS´s satsningsområde er å styrke kjennskap og kunnskap om eget registrerte varemerke, norskeherrer, samt øke våre markedsandeler. www.norskeherrer.no

Vår visjon er fornøyde, bevisste og lojale kunder som vokser sammen med oss. Som kunde hos Kraft Dialog får man den beste kundeopplevelsen og kundepleien. 

Kraft Dialog 077-Valg av riktig partner er grunnlaget for suksess. Vår suksess er basert på den høye kvaliteten på tilbudte tjenester gjennom alle våre prosesser.

Velger du Kraft Dialog som samarbeidspartner, får du: Call senter med god infrastruktur, varierte tjenester, solid finansiell bakgrunn, sterk personell barkgrunn, unikt kvalitetssystem, produktivitet og fleksibilitet, selskap i vekst, nøkkelpersonell med bransje erfaring fra 1994, og langsiktige oppdragsgivere.

Vi innfrir dine forventninger og gjør det lille ekstra for den beste kundepleien.

TJENESTER

 

Kraft Dialog AS er spesialister i et bredt tjenestespekter, samt høy kvalitet.

Vi ønsker å hjelpe deg innen salg, support og kundeservice. Med etablerte systemer, gode prosesser og solid struktur jobber vi smartere med dine kunder. Kraft Dialogs call senter tilbyr alle former for aktivt salg og informasjonsinnhenting som kan benyttes både i bedrifts- og privatmarkedet. Vi gir råd om hvordan du kan forbedre dine salgs prosedyrer og din kundeservice. Vi gir deg rapporter, resultater og tjenester.

Kraft Dialog AS lover våre kunder forutsigbarhet, trygghet, ærlighet og høy kvalitet. Gjennom tett dialog, god oppfølging og rett mann på rett plass bidrar vi til langvarige forhold med våre lojale kunder.

Ingen utfordringer er umulige. Det finnes alltid en løsning, det gjelder å finne det beste.  Vi skreddersyr behov og ønsker etter kundenes behov. Kvalitet, effektivitet og klare mål er vårt kjennemerke.

Vi er tilgjengelige i flere felt. 

Møtebooking

hvor vi leverer kvalitetsmøter til salgsavdelingen.

Nysalg

B2B er en av våre spesialiteter.

Mer salg

Kryss salg, salg av produkter/tjenester beslektet med produkter/tjenester allerede bestilt. Opp-salg, salg av mer highend produkt/tjenester enn allerede bestilt Vinne tilbake tapte kunder ved å kontakte dem i oppsigelsesøyeblikket, Winback. 

Kundepleie

om det gjelder informasjonsinnhenting, ny/reaktivering av medlemsskap, markedsundersøkelser eller oppdatering av kundedatabaser.

JOBB

 

Vi er flere dyktige ansatte i et profesjonelt og sosialt miljø som har spesialisert oss på Nysalg B2B, Møtebooking, Kundepleie, Winback og Kundeservice. Vi har sentrale lokaler i Haugesundsgaten  i Stavanger. Takket være en stabil og omfattende bakgrunn kan vi sammen med våre kunder utvikler vi konsepter og løsninger som effektivt gir de beste salgsresultater og lojale kunder. Vi ser oss alltid om etter dyktige ledere og callcenter-medarbeidere. Hvis du ser etter utfordringer og salgsutvikling med konkrete karrieremuligheter i enden, har du kommet til rett sted.

Kraft Dialog AS skal gjennom sitt arbeid, sin innsats, og sine holdninger alltid være en trygg arbeidsplass for våre ansatte, en trygg leverandør for våre kunder, og en trygg partner for våre leverandører. Vi tilbyr kurs hvor man fra begynnelsen lærer seg salg med riktig kvalitet. Man vil i løpet av ansattperioden få flere kurs som vil øke kompetansen og gjøre en mer verdifull i arbeidsmarkedet. For de rette kandidatene vil vi også tilby lederkurs med fokus på personalledelse, pedagogikk og salgsutvikling.

Redelighet er en ansatt som er ærlig i sine uttalelser og handlinger. En ansatt som er oppriktig, tydelig, ærlig, punktlig, rollemodell, som tar ansvar – er til å stole på, og har høy arbeidsmoral. Vi som organisasjon må aldri miste redeligheten vår, vi skal alltid kunne stå for det vi sier og det vi gjør.

Dette gjør at vi har et spennende miljø med fokus på personlig utvikling. Alle resultater skal komme gjennom høy kvalitet på våre samtaler og ved at kundens behov er i sentrum. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og kvalitetssikre standarden på våre tjenester, både teknisk og etisk. Vår visjon er fornøyde, bevisste og lojale kunder som vokser sammen med oss

Ønsker du resultater, punktlighet og presisjon velger du Kraft Dialog AS!

Ledige stillinger

SALGSKONSULENT

BAKGRUNN
Ingen spesiell erfaring kreves
Salgserfaring er en fordel
Ønsker å jobbe med salg og utvikle seg til å bli en god selger
God muntlig formuleringsevne

ANSVARSOMRÅDER
Ansvarlig for eget budsjett
Til enhver tid holde seg oppdatert på gjeldende produkter og løsninger
Kjenne til krav og målsetninger, og etterstrebe og nå disse

MULIGHETER
Får jobbe med kjente merkenavn
God opplæring og oppfølging
Blir en del av et spennende miljø med høyt arbeidstempo hvor læring og utvikling er i sentrum
Provisjonsmuligheter
Fine lokaler i Stavanger sentrum

SALGSLEDER

BAKGRUNN
Ønskelig med ledererfaring
Salgserfaring
Gode Microsoft Office-kunnskaper
Ønsker å jobbe med salg og utvikle seg til å bli en god leder

ANSVARSOMRÅDER
Personalansvar for opptil 10 selgere
Budsjettansvar for eget team
Utvikling av selgere og prosjektet i riktig retning
Rapportering
Bidra til et positivt sosialt miljø

MULIGHETER
Får jobbe med kjente merkenavn
God opplæring og oppfølging
Blir en del av et spennende miljø med høyt arbeidstempo hvor læring og utvikling er i sentrum
Provisjonsmuligheter
Fine lokaler i Stavanger sentrum

KONTAKT OSS

Kraft Dialog AS
Haugesundsgata 7a, 4014 Stavanger
speech-bubble +47 51 59 44 10 / 08
mail-black-envelope-symbol post@kraftdialog.no

Veibeskrivelse

Åpne nytt vindu med veibeskrivelse fra din posisjon.

Kraft Dialog


KONTAKTPERSONER

Monjia A. Mzali

Daglig leder & eier
speech-bubble 408 77 853 / 51 59 44 08
mail-black-envelope-symbol monjia@kraftdialog.no

© 2016 Kraft Dialog AS Haugesundsgaten 7 A 4014 STAVANGER / Tlf 51 59 44 10/08
Org.no: NO 997 793 889 MVA